Všem výhercům gratulujeme. Výherní doklady naleznete zde

EXPRES MENU - Polévka Zelná s klobásou 600g

EXPRES MENU - Polévka Zelná s klobásou 600g
EXPRES MENU - Polévka Zelná s klobásou 600g
EXPRES MENU - Polévka Zelná s klobásou 600g
Cena
89 Kč s DPH
Po přihlášení
85 Kč s DPH
Dostupnost
Skladem v E-shopu
U Vás - 14.03.2025
Výrobce
Kód zboží
EM84
Záruční lhůta
24 měsíců
Přidejte do košíku zboží za 1 000 Kč a budete mít dopravu ZDARMA!

EXPRES MENU - Polévka Zelná s klobásou 600g

2 porce

Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.

NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.

Složení :

hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, bobkový list.

Snadná příprava:

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
 

Ohřát můžete několika způsoby :

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.

Nutriční hodnoty na 100 g :

Energetická hodnota kJ: 222
Energetická hodnota kcal: 53
Tuky: 2,6 g
Nasycené mastné kyseliny: 0,7 g
Sacharidy: 6 g
z toho cukry: 1,2 g
Bílkoviny: 2,1 g
Vláknina: 1 g
Sůl: 1,1 g

 

 

 

 

 

 


, ,
Jako vždy profesionální přístup prodávajícího personálu.
Jiří, 
Kopřivnice 
11.03.2025 16:43:15
 
Rychlost.kvalita odeslani
Rostislav , 
Ostrava Poruba  
10.03.2025 18:28:53
 
Rychlost
Jiří , 
Opočno  
10.03.2025 08:43:46
 
Registrujte se