Všem výhercům gratulujeme. Výherní doklady naleznete zde

EXPRES MENU - Polévka Boršč 600g

EXPRES MENU - Polévka Boršč 600g
EXPRES MENU - Polévka Boršč 600g
EXPRES MENU - Polévka Boršč 600g
Cena
109 Kč s DPH
Po přihlášení
105 Kč s DPH
Dostupnost
Skladem v E-shopu
U Vás - 25.02.2025
Výrobce
Kód zboží
EM81
Záruční lhůta
24 měsíců
Přidejte do košíku zboží za 1 000 Kč a budete mít dopravu ZDARMA!

EXPRES MENU - Polévka Boršč 600g

2 porce

Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.

Složení :

hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový list.

Snadná příprava:

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
 

Ohřát můžete několika způsoby :

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.

Nutriční hodnoty na 100 g :

 
Energetická hodnota kJ: 320
Energetická hodnota kcal: 76
Tuky: 4 g
Nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 8 g
z toho cukry: 3,4 g
Bílkoviny: 3,1 g
Vláknina: 0,9 g
Sůl: 1 g

, ,
Rychlé dodání
Jiří Kuba, 
Ražice 
18.02.2025 08:44:54
 
Ochotný personál
Nevím
Daniel Dušek, 
Mladá Boleslav 
11.02.2025 17:06:14
 
velká ochota
Lenka Ondřejíková, 
Ostrava 
11.02.2025 10:00:54
 
Registrujte se