Všem výhercům gratulujeme. Výherní doklady naleznete zde

EXPRES MENU - Krůtí ragů s fazolemi 600g, 2 porce

EXPRES MENU - Krůtí ragů s fazolemi 600g, 2 porce
EXPRES MENU - Krůtí ragů s fazolemi 600g, 2 porce
EXPRES MENU - Krůtí ragů s fazolemi 600g, 2 porce
Cena
189 Kč s DPH
Po přihlášení
181 Kč s DPH
Dostupnost
Skladem v E-shopu
U Vás - 25.02.2025
Výrobce
Kód zboží
EM16
Záruční lhůta
24 měsíců
Přidejte do košíku zboží za 1 000 Kč a budete mít dopravu ZDARMA!

EXPRES MENU - Krůtí ragů s fazolemi 600g, 2 porce

2 porce

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.

Složení :

bílé fazole, krůtí maso (33 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř mletý, kmín.

Snadná příprava:

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
 

Ohřát můžete několika způsoby :

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.

Nutriční hodnoty na 100 g :

Energetická hodnota kJ: 486
Energetická hodnota kcal: 116
Tuky: 4,2 g
Nasycené mastné kyseliny: 1 g
Sacharidy: 10,3 g
z toho cukry: 1,6 g
Bílkoviny: 10,6 g
Vláknina: 0,7 g
Sůl: 0,9 g
5,6 g
Nasycené mastné kyseliny: 1,9 g
Sacharidy: 3,9 g
z toho cukry: 0,4 g
Bílkoviny: 9 g
Vláknina: 0,2 g
Sůl: 0,8 g

 

 


, ,
Rychlé dodání
Jiří Kuba, 
Ražice 
18.02.2025 08:44:54
 
Ochotný personál
Nevím
Daniel Dušek, 
Mladá Boleslav 
11.02.2025 17:06:14
 
velká ochota
Lenka Ondřejíková, 
Ostrava 
11.02.2025 10:00:54
 
Registrujte se